Feestelijke visschotels

Verwen uzelf en uw gasten met een van onze visschotels. Voor iedere gelegenheid een heerlijke visselectie, feestelijk gepresenteerd op schaal. Onze schotels worden kort tevoren bereid met dagverse ingrediënten van eersteklas kwaliteit.
Dagelijks staat ons team in winkelcentrum ‘De Kerkelanden’ in Hilversum klaar om uw viswensen te fileren, te portioneren en te verpakken. Uiteraard kunt u hierbij rekenen op een feestelijke presentatie en kwaliteit van de bovenste plank. Graag tot gauw in onze winkel in winkelcentrum Kerkelanden.

Visschotel op maat
Wij kunnen naar uw wens iedere visschotel op maat maken. Zo bent u succes verzekerd. Als u vooraf besteld kunt u de schotel op het afgesproken tijdstip afhalen.

Fijne visschotel

Zeer complete visschotel. Een rijke visvariatie voor iedereen die iets te vieren heeft. Samenstelling: Zalmsalade, krabsalade, Haring in dillesaus, Pure zalm salade, Gerookte makreel, Rivierkreeftjes, Hollandse

Lees hier de prijzen

Gerookte Visschotel

De gerookte visschotel is variatie van gerookte visdelicatessen. Gevuld met een diversiteit ambachtelijk gerookte visproducten.  U zult u gasten aangenaam verrassen met deze schotel. Samenstelling

Lees hier de prijzen
Sluit Menu
×
Sluit