Feestelijke visschotels

Verwen uzelf en uw gasten met een van onze visschotels. Voor iedere gelegenheid een heerlijke visselectie, feestelijk gepresenteerd op schaal. Onze schotels worden kort tevoren bereid met dagverse ingrediënten van eersteklas kwaliteit.
Dagelijks staat ons team in winkelcentrum ‘De Kerkelanden’ in Hilversum klaar om uw viswensen te fileren, te portioneren en te verpakken. Uiteraard kunt u hierbij rekenen op een feestelijke presentatie en kwaliteit van de bovenste plank. Graag tot gauw in onze winkel in winkelcentrum Kerkelanden.

Visschotel op maat
Wij kunnen naar uw wens iedere visschotel op maat maken. Zo bent u succes verzekerd. Als u vooraf besteld kunt u de schotel op het afgesproken tijdstip afhalen.

Volendammer Visschotel

Als het uit Volendam komt, moet het goed zijn! Hollandse garnalen, gerookte zalm en gerookte paling zoals u nog nooit heeft geproefd.

Gerookte Visschotel Deluxe

Voor de fijnproevers onder ons adviseren wij de schotel met uitsluitend top kwaliteit gerookte makreel-, zalm-, en palingfilet

Gourmetschotel

Gezellig met zijn allen rond de tafel in plaats van uren alleen in de keuken. Een unieke samentelling van diverse soorten vis en marinades.

Haringschotel

De haringen zijn gegarandeerd dagvers en goed schoongemaakt. Vanaf 8 stuks

Sluit Menu
×
×

Winkelmand

Sluit